American Christmas

Lokal tid: 20:38
Norsk tid: 04:38

Nå nærmer julen seg for fult, og vi er allerede i desember! For meg er det helt uvirkelig. Temperaturen har senket seg fra 30-35 grader til rundt 25. Noe som er en perfekt temperatur spør du meg. Ellers har jeg feirt Thanksgiving, noe som var veldig spennende og jeg spiste mye god mat. Det jeg har hørt mest om er jo den kalkunen og gresskarpai, og jaa gresskarpai er godt! Eller har jeg vært mye med vennene mine i det siste, og det er mye som har skjedd. Jeg og en kompis har også vært ute litt for å teste det nye objektivet hans, og for generelt ta bilder av noe av julepynten ute.
Amerikanere er vell også kjent for å pynte husene sine i alle mulige farger, blinkelys med musikk og hele pakka. Haha, psykologilæreren min er helt obsessed med julepynt. Han har som hobby å lage hele tomten sin om til et stort sirkus. Lys som blinker i takt med musikk i alle mulige farger. Og dette viser han stolt fram ved å vise oss videoene han har laget på youtube haha. En dag hang han opp lys i klasserommet, som også blinket i takt med musikken.

Ellers har jeg planer om å bli en flinkere blogger. Tenker å lage en liten videoblogg, men skal prøve å få med meg noen, slik at det ikke blir så utrolig kleint.


  2 kommentarer på "American Christmas"

Postet av: Cecelie Sætre
Heisann! Jeg var på utveksling i Texas, USA i 14/15 og har nå skrevet et innlegg på bloggen min om amerikansk high school og det å være utvekslingselev. Jeg kommer til å skrive flere innlegg etter hvert om forskjellige ting, som skolesystemet, skoleevents, høytider, turer og aktiviteter, osv. Om det er noen spørsmål til det jeg skriver eller noen lurer på noe spesielt er det bare til å sende meg ein mail på cecelie.satre@hotmail.com eller skrive en kommentar på bloggen min!

http://ceceliesaetre.blogg.no/1450119097_utveksling_i_usa_del_.html
14.12.2015, 20:03
URL: http://ceceliesaetre.blogg.no
Postet av: Tore
Fin blogg charlie slash potto! Me saknar deg. veldig. kos deg vidare og nyt kvart sekund! og so glede me oss te sommaren 2016!
18.01.2016, 10:43

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heisann. 17 år gammel utvekslingstudent i Arizona, Queen Creek. Bloggen er for det meste for meg selv, venner og familie. Har du spørsmål, så er det bare til å spørre.

 + Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: charlotteostborg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits