Homecoming 2k151!!

Lokal tid: 18:16
Norsk tid: 02:16

Heisann!

Sist helg var det Homecoming for skolen min. På fredag var det Homecoming game, der Queen Creek Bulldogs spilte mot Westview Knights. Bulldogs knuste de 34-13. Noe som var utrolig stas. Homecoming King og Queen ble også kåret under kampen.

På lørdagen var det selve Homecoming. Jeg fikset meg hjemme og fikk hjelp av en venninne, som jeg også overnattet hos til å fikse håret, før jeg ble plukket opp av Crystal og Sara, for å dra og ta bilder, for å dra og ta bilder sammen med resten av gjengen.


Fra venstre: Anton (dansk utvekslingstudent), Aftyn, Sara, Crystal, meg, Selina (sveitsk utvekslingstudent), Sienna og Jonas (norsk utvekslingstudent)
Før vi dro på Hoco, dro vi til Cheescake Factory, som er en restaurant med sykt god mat. Vi følte oss skikkelig fancy da vi ankom restauranten, da vi valgte å dra på en restaurant som låg litt utenfor Queen Creek, siden alle restaurantene helt sikkert var proppet med andre som også skulle på Hoco. Så da fikk vi restauranten mer for oss "selv", og vi fikk mye oppmerksomhet hehehee.... Middagen, stemningen, alt var så utrolig bra. Og vi var egentlig ganske klare for å dra på Homecoming festen.

Etter det, kjørte vi til skolen, hvor Homecoming skulle være. For første gang i historien måtte de flytte festen fra den "lille" gymsalen til den "store", fordi det var så mange påmeldte. De hadde leigd inn en DJ, tror jeg hørte på skolen at de sa at DJen kostet 1000-2000 dollar, noe som hørest helt insane ut. Festen var ganske bra, men ikke så bra. God/ok musikk og mye grinding haha. Vi var der fra klokken 7, til de stengte, som var 11. Etter det dro vi til Ihop, som er en pannekake cafe ting, der vi fikk noe å spise. Etter det skulle Sienna, Selina, Jonas og Anton kjøre meg hjem, men siden jeg bodde hos en venninne hadde vi ikke peiling på veien. Vi kjørte i ca en time rundt om i nabolaget, og vi hadde det så utrolig morro. Det endte med at vi måtte stoppe bilen, og gå og lete etter huset. Det er et minne jeg kommer til å huske lenge. 

video:jkp2klruu3qcg8e


Denne gjengen her, + Jonas og Anton gjorde Homecoming helt spesiell. Men vi fant ut at vi faktisk hadde det mer morro før og etter, selv om festen også var veldig bra. Kommer til å savne denne gjengen her mye.


  0 kommentarer på "Homecoming 2k151!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heisann. 17 år gammel utvekslingstudent i Arizona, Queen Creek. Bloggen er for det meste for meg selv, venner og familie. Har du spørsmål, så er det bare til å spørre.

 + Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: charlotteostborg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits