Den 3. uken i Arizona

Lokal tid: 17:41

Heisann.
Jeg lever fortsatt og nå har jeg allerede vært i AZ i 3 uker!! Tiden har gått utrolig fort her borte, jeg har det så bra, og vi har noe å gjøre nesten hele tiden. Vertsfamilien er fantastiske, og behandler meg som deres egen datter/storesøster. Menneskene jeg har møtt her og vennene jeg har fått er supre, jeg føler endelig at alt faller på plass slik det skal. I går for eksempel reiste jeg og vertsfamilien først på et IEC poolparty, hvor noen som arbeider for EF holdt et slags foredrag for alle studentene de har ansvaret for, der møtte jeg noen som jeg er gode venner med fra skolen og en super søt jente jeg møtte/reiste i lag med fra Norge - NY - AZ,  i tillegg ble jeg kjent med mange nye. Vi bestemte oss for å finne på noe senere på kvelden, så vi dro på In n Out Burger, og jeg må bare si, de har den beste burgeren! Etterpå gikk vi på kino og såg Straight Outta Compton. Filmen var egentlig ganske bra, det handlet om hvordan Dr Dre, Ice Cube pluss noen andre ble kjente, og hvordan de voks opp i ghettoen.Jeg har jo også vært fire dager i NYC før jeg kom hit, det vil jeg skrive et eget innlegg for. NYC var fantastisk! Jeg har lyst til å gjøre alt om igjen, møte alle de awesome utvekslingsstudentene, oppleve byen og virkelig starte den "store" reisen, bare gjøre alt om igjen. 

Jeg tenker på å prøve å legge ut et innlegg per uke, slik at jeg kan fange og huske alle øyeblikkene jeg opplever her, alt er så verdifullt. Dette året kommer til å bli det beste året, det er jeg sikker på. Jeg skal prøve å legge ut et innlegg om mine første uker og mine fire dager i NYC i kveld om jeg får tid, nå skal vi snart spise. Peace Out.


  2 kommentarer på "Den 3. uken i Arizona"

Postet av: koreabeautyblog
Høres ut som om du koser deg der! :)
17.08.2015, 03:31
URL: http://koreanbeauty.blogg.no
Postet av: Ingrid <3
Så kjekt! <3 kos deg!
18.08.2015, 11:09

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heisann. 17 år gammel utvekslingstudent i Arizona, Queen Creek. Bloggen er for det meste for meg selv, venner og familie. Har du spørsmål, så er det bare til å spørre.

 + Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: charlotteostborg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits