NYC Welcome Days

Lokal tid: 15:55
Norsk tid: 00:55

Heisann.

Dag 1:
Dette innlegget kommer til å omhandle hva som skjedde i New York, bilder og mine inntrykk av byen.
Jeg og pappa reiste til Oslo den 21. juli, der vi checket oss inn på et hotell, flyet mitt skulle reise på morningen den 22. På flyplassen møtte jeg andre utvekslingsstudenter og ble fort kjent med de. En av de som jeg satt med på flyet bor faktisk bare 15 min borte fra meg, så vi var jo begge to ganske gira og spente på hvordan varmen i Arizona var. Vi mellomlandet i England, og der møtte vi på selveste Ed Sheeran!!

Han var litt opptatt :/ Men heeey vi er begge to i et bilde, så det teller vel?


Han gikk liksom helt fritt, det var nesten ingen som kom opp til han??

Da vi ankom til New York var jeg veldig sliten, men utrolig spent. Vi ble møtt av noen sprudlende EF ambassadører som viste oss veien til bussen, som vi skulle ta for å komme til Hofstra University, der vi skulle bo for de neste fire dagene. 

Da vi kom frem var det ikke noe stort som skjedde, vi fikk tildelt rom, gruppenummer og diverse informasjon. Jeg fikk et singel rom, som egentlig viste seg å være ganske deilig. Bortsett fra at rommene var iskalde om nettene. Etter at vi hadde checket inn på rommene og fått dusjet var det rett ned i kantina å få i seg noe mat, og etter det måtte vi møte i et informasjonsrom og vi ble kjent med de vi var på gruppe med.
Dette er noen av de snille, gode folkene jeg ble kjent med.

Dag 2:

Dette var en dag for læring. Vi møtte i gruppene vi var i og hadde forskjellige leker og timer om diverse hjemlengsel, hvordan vi skulle håndtere ting mens vi er her osv. Jeg var på gruppe 5, og vi var den beste gruppen! Ellers så skjedde det ikke så mye denne torsdagen, vi gikk for det meste rundt og ble kjent med flere.

Min utsikt fra dormen.

Dag 3:

Endelig New York City!!! Dette var den beste dagen, men også den dagen jeg var mest utslitt. Vi måtte møte gruppen vår for å spise frokost og gjøre oss klare til å gå til bussene klokken halv syv om morgenen. Deretter var det avgårde til selveste byen. Bussturen tok ca en time. Noen av bildene fra byen er ikke tatt av meg, men fra en av lederne.

Haha, husker jeg syntest det var sykt kult med de gule bussene, men etter å ha tatt den et par ganger, foretrekker jeg heller bussene vi har i Norge.


Well hello New York Cityy, på dette punktet var jeg så sykt gira.

Første stopp ble...

TIMES SQUARE!!


Vi fikk rundt en time på oss til å gå rundt for oss selv, og gjøre hva vi ville.
Dansken.
Skyskraperne var så huge.


Meg & Maria.

Etter at vi hadde gått rundt i Times Square, var det til neste plass. Og det var 5th Avenue.


En av lederene sa at om vinteren så lagde de dette om til en isbane. Tror den var kjent eller noe? Haha.


Vi gikk for det meste bare rundt og tok bilder av alle skyskraperne i 5th Ave. Etter en stund var de fleste utrolig slitne, varme og sultne, så vi bestemte oss for å gå til Central Park og hadde en slags piknik der. Central Park var desidert min favoritt.
Det var så nydelig. Dette er av meg og Maria.


Lunch.
Jeg kunne virkelig tenkt meg tilbake dit engang. 

Etter en time i Central Park var det på tide å finne bussen og komme oss tilbake til campus. Tror alle på dette punktet var glade for å reise tilbake, vi var så utrolig slitne og det var en utrolig varm dag. Det var utrolig vanskelig å sove på bussene, og det var mye lengre tilbake igjen, fordi det var så mye rush-trafikk.
Goodbye New York.

Da vi var tilbake på campus fikk vi et par timer på å hvile oss, dusje, pakke osv, før vi skulle spise og etter det, så var det EF @ night, som var en fest. Alle gruppene hadde lagd en liten sketch som vi viste frem, og etter det festet vi. Etter at vi hadde holdt på en stund, flyttet vi oss over til en kinosal, og såg to filmer der. Vi hadde ikke lov å sove, for de var redde vi kunne miste bussene våre, men alle var så slitne, så noen la seg til å sove på gulvene. Bussen min gikk klokka 3 om natta, og flyet klokka 06:50 om morgenen,  jeg hadde ikke sovet noe, men da vi hadde kommet oss på flyet var jeg så spent og nervøs på å møte vertsfamilien, at jeg hadde vanskelig for å sovne. Når vi kom ut av flyet hoppet hjertet i hundre, jeg var så nervøs på å møte dem. Jeg kom ut, og fikk øynene på Kyleigh, og fikk en god klem, etter det såg jeg resten av familien, og fikk en god klem av dem også. De hadde laget et så utrolig søtt kort med navnet mitt på, og det var rosa hehe!


Awww.


Dette låg på senga mi da jeg kom. De hadde hengt bilder opp på veggen, de hadde lagt bilder på senga, samtidig kjøpt tavle, amerikansk badehåndkle, bag med diverse kroppsprodukter og masse skolesaker. De er fantastiske! 


Holdt på å gråte da jeg såg bildene, så fint gjort! Mange av bildene hadde jeg ikke engang vist dem.
Utrolig fint hus har de også, og alle naboene er så vennlige. Vi var å besøkte noen naboer de første dagene, og de sa vi bare kunne gå bort dit å låne bassenget og diverse når vi ville. 

Dette var mine dager i New York City, samt litt av Arizona. Nå har jeg snart vært borte i en måned (22. august), det vil si 1/10 av året!! What. Jeg stortrives her og gleder meg til å fortsette og blogge og legge ut mer hverdagslige ting som skjer, eller hvertfall når det skjer noe spennende. Dette innlegget ble også lengre enn forventet, men det går nok bra. :-)


  0 kommentarer på "NYC Welcome Days"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heisann. 17 år gammel utvekslingstudent i Arizona, Queen Creek. Bloggen er for det meste for meg selv, venner og familie. Har du spørsmål, så er det bare til å spørre.

 + Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: charlotteostborg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits